Det er trygt å kjøpe GOAT Gaming-PC

Å kjøpe en brukt Gaming-PC er ikke farlig. Vi i GamEra ønsker å bidra til at alle gamere skal kunne ta gode og kloke valg for miljøet, men allikevel sørge for at de får den spillytelsen de ønsker uten at det skal gå utover viktige ting som garanti og support. Derfor kommer alle GOAT Gaming PC-er med 3 års garanti og 60 dagers åpent kjøp! Og kundene våre elsker GOAT Gaming PC-er. Les hva kundene våre skriver om GOAT Gaming PC:

Vi fikk alt, inkludert en fin gave!  Alt fungerer, sønnen min er fornøyd!

- Supert kjøp for guttungen som ville ha gaming pc på budsjett. Følte vi fikk mye for kjøpet, og 3 år garanti er ikke dumt

Positivt overrasket over maskinen, stillegående og kraftig nok til mitt behov. Kjører knirkefritt spill som Apex Legends, Fortnite, Overwatch og det beste spillet av alle - Planetside 2 :)

Hvorfor heter PC-ene til GamEra GOAT?

Vårt store mål er at alle gamere skal få en mulighet til spille, både nå og langt inn i fremtiden. Dette er med tanke på miljøet, men også ved at vi tilgjengeliggjør Gaming PC-er til lavere prispunkter.  

 

Derfor har vi valgt å kalle våre Gaming PC-er for GOAT. GOAT står for “Greatest Of All Time” og brukes ofte om eksepsjonelle idrettsutøvere, men også musikere og andre offentlige personer. Tips: les artikkelen vår om gamingterms her: Gamingordbok

 

Vi ønsker å gjøre det lettere og tryggere å ta bærekraftige valg, samtidig som at alle skal få muligheten til å ta del i den fantastiske sosiale plattformen som gaming er. Uten at det skal gå på bekostning av spillopplevelsen. Og det mener vi er GOAT <3 

 

Hvordan blir en GOAT-PC til? 

GamEra kjøper opp partier med stasjonære PC-er som har vært i bruk hos store kommersielle og offentlige aktører. Dette er PC-er som har vært i bruk på et kontor, men som har mange år igjen med brukstid.  

 

Disse stasjonære PC-ene klargjør vi så for videre bruk sammen med våre partnere. Vi rengjør dem, kontrollerer alle komponenter, installerer Windows og de nyeste driverne for å sikre at PC-en er helt up-to-date og gir den samme opplevelsen som om den var ny. 

 

Men vi har ikke en gaming-PC helt enda, i hvert fall ikke en som er GOAT. 

 

I utgangspunktet kan ikke en kontor-PC brukes til gaming sånn uten videre. Derfor plukker våre kyndige PC-eksperter ut maskinene som egner seg for en gaming make-over.

 

Disse oppgraderes med et dedikert skjermkort og de siste grafikkdrivere installeres. Det er hovedsakelig skjermkortet som setter standard for hvor god grafikk og høy FPS man får i et spill, og i våre GOAT gaming-PC-er står det et helt nytt skjermkort med den aller nyeste skjermkortteknologien.

 

Ved å oppgradere PC-ene med et nytt skjermkort får maskinen de nødvendige egenskapene for å kunne møte de kravene dagens spill stiller for å kunne gi en god gamingopplevelse. På denne måten så har en “avdanket” kontor-PC gjenoppstått som en Gaming-PC. 

 

Og det er nøyaktig dette vi mener når vi sier at våre GOAT PC-er består av litt gammelt og litt nytt. Men for deg som kunde så vil den levere en fullverdig gamingopplevelse. Spillytelsen blir ikke vesentlig dårligere av at PC-en er brukt. Vi har forlenget livssyklusen med mange år og vi har en gaming-PC som kan kjøre spill med lekker grafikk og høy FPS.

 

Samtidig så ønsker vi å gjøre det helt trygt å kjøpe en delvis brukt gaming-PC, så derfor har alle våre gaming-PC-er 3 års garanti og livstidsupport. GOAT Gaming PC-er kan også skreddersys med ekstra lagring, RAM og Wi-Fi.

 

Hvilke spill passer til GOAT Gaming-PC? 

Mange av de mest populære spillene krever verken den nyeste eller beste maskinvaren for å gi en god spillopplevelse. Spill som Fortnite, Apex Legends, League of Legends, Roblox, Minecraft og CS:GO fungerer like godt på en GOAT Gaming-PC som på en splitter ny PC. 

 

Disse spillene oppdateres flere ganger om året med nytt innhold, gjerne kalt “sesonger”. Slik holder spillene seg relevante, samtidig som vi gamere opplever at spillopplevelsen utvikles og byr på nye utfordringer. 

 

Spill som Fortnite, Apex Legends og Overwatch er også spill hvor man spiller mot andre spillere, og de er store sosiale plattformer hvor man kan spille med venner, men også bli kjent med nye.  

 

Vi i Gamera vil at alle skal få ta del i dette, og derfor vil vi gjøre det lettere å velge en Gaming-PC som passer til disse spillene, uten at det skal koste skjorta. Lurer du på hvilke PC-er som passer til disse spillene? Prøv spillguiden! Velg det spillet du skal spille, og her har vi plukket ut Gaming PC-er som passer til akkurat det spillet du vil spille uten at du trenger å lese deg opp på spesifikasjoner og være redd for å kjøpe feil. Så hvorfor ikke prøve en GOAT Gaming-PC?

 

Har dere nye Gaming PC-er?

Ja! Ønsker du mer ytelse enn det våre GOAT Gaming PC-er leverer, da er GamEra Gaming-PC riktig valg for deg. Her er alle komponentene nye, og nøye plukket ut av våre Gaming-PC eksperter.

 

Som alt annet GamEra gjør, så tenker vi også bærekraftig når vi konfigurerer våre GG PC-er. Alle GG PC-er er bygget med standardiserte komponenter som er lett å få tak i. Det betyr at det er gode muligheter for å oppgradere både prosessor og skjermkort, uten at man trenger å bytte hele PC-en. Og skulle noe gå i stykker er det lett å få tak i reserveredeler, slik at man bare bytter det som er defekt. 

 

 

Hvem er GamEra?

GamEra ble startet i 2022 av en gjeng med bakgrunn fra Komplett.no, med lidenskap for gaming og bærekraft. Vårt mål er at alle skal få mulighten til å game, med minst mulig belastning for miljøet. Les mer

 

Desember 2022 stemte Prisjakt sine brukere frem GamEra som vinner av ikke mindre enn to priser i deres prestisjetunge kåring. Årets nykommer 2022 og Årets butikk: Spill & Gaming 2022. Les mer

 

 

Vi hjelper deg gjerne!

Hvis du har noen spørsmål om våre GOAT PC-er, trenger hjelp til å velge deg en PC, eller har andre spørsmål, så er det enkelt å kontakte oss.

Bare bruk chatbobla nederst i høyre hjørne eller finn en annen måte her