Slik bygger vi GOAT Gaming-PC-ene våre

Slik bygger vi en rimelig GamEra GOAT-PC fra en brukt kontor-PC.

GamEra kjøper opp partier med PC-er fra kjente kvalitetsprodusenter som HP, Dell og Lenovo som har vært i bruk hos bedrifter og offentlige aktører. PC-ene har vært pent brukt på kontor, men har mange år igjen.

Når PC-ene kommer til PC-fabrikken vår i Sandefjord, klargjør vi dem for videre bruk. Vi rengjør dem fullstendig, kontrollerer alle komponenter, installerer Windows og de nyeste driverne for å sikre at PC-en er helt oppdatert. PC-en vil da levere den samme opplevelsen som en splitter ny PC.

Høy kompetanse

Det er flere steg før vi har en fullverdig gaming-PC. Vi må gjøre enda litt mer med den før den er en gaming-PC: I utgangspunktet kan ikke en kontor-PC uten videre brukes til gaming.

I videoen over forklarer PC-bygger-guru Anders i GamEra i detalj hva som skjer med PC-en på veien til en komplett gaming-PC.

Stegene:

Våre superflinke PC-eksperter plukker først ut hvilke maskiner som egner seg for en gaming make-over. Det er ikke alle PCer som egner seg for gaming, så her tester våre eksperter mange modeller og velger de modellene som er best egnet til gaming.

Deretter bestemmer vi hvilken type skjermkort vi skal installere i PC-en. Skjermkortet er avgjørende for spillopplevelsen og for hvilke spill PC-en skal kjøre.
Skjermkortdrivere installeres, vi installerer mer lagring (harddisk) i de tilfellene det er ønskelig eller nødvendig. Maskinen får et godkjentstempel og vi teststarter den for så se at alt er i orden.

Den brukte PC-en har nå gått fra være en kontor-PC til en fullverdig gaming-PC med mange gaming år foran seg. Og spill som Fortnite, Apex Legends, League of Legends, Roblox, Minecraft og CS:GO fungerer like godt på en GOAT Gaming-PC som på en ny PC.

Trygt med garanti

Alle GamEras PC-er leveres med 2 års garanti og support, og alle GOAT PC-er leveres ferdig med WiFi. GOAT Gaming PC-er kan også skreddersys med ekstra lagring og RAM. Sjekk ut GOAT PC-ene våre her: GOAT Gaming-PC

 

GamEras Eirik forklarer prosessen med en GOAT PC fra den ankommer lageret til vi sender den ut til deg i videoen under:

Prøv Spillguiden!

Vi vil gjerne hjelpe deg!


Hvis du har noen spørsmål om våre GOAT PC-er, trenger hjelp til å velge deg en PC, eller har andre spørsmål, så er det enkelt å kontakte oss. Bare bruk chatbobla nederst i høyre hjørne eller finn en annen måte her.

GOAT Gaming-PC: