Keychron - tastatur for alle?

Laget av tastaturelskere. For kravstore brukere.

Keychron ble etablert i 2017 av mennesker som elsket tastaturer, men som ikke fant det de ville ha i markedet. Så da laget de like greit det produktet de ville ha selv (crowdfunding er fantastisk!). Etterhvert som tiden har gått har de utvidet sitt sortiment til å bli endre bredere, enda bedre og enda mer tilpasset gaming og de med litt ekstra krav til sitt mekaniske tastatur når det kommer til switcher og tilpasningsmuligheter.
 

Arealvennelig, kvalitet og enkle i bruk.


Keychrons grunntanke er tastaturer som til kan tilpasset brukeren og fjerne unødig plassbruk. Samtidig som de er enkle i bruk. Og kvaliteten skal ikke stå tilbake for noe annet i markedet. Derfor er de også tatt godt imot av de mest kravstore brukerne, gamerne. Og det skader ikke at tastaturene også har RGB.
Uansett behov, så har Keychron et tastatur som passer deg. Og har du noen særegne behov lar de fleste tastaturene seg tilpasse slik at ditt nye tastatur blir rett og slett perfekt til deg. Og Keychron kommer i forskjellige størrelse, enten du vil ha full størrelse, eller mindre varianter. Og sitter du i et åpent lokale der tastaturstøy ikke er kjærkomment? Da finnes det tastaturer med brytere akkurat for dette også, i tillegg til hot-swappable versjoner. Og skal du koble til en Apple-maskin? Ja, da finnes det alternativer der også. Keychron er tastaturet for de som vil ha noe ekstra. Og vet hvordan de vil ha det. 

 

Hva er er et hot-swappable tastatur? Enkelt forklart er et hot-swappable tastatur et tastatur hvor man enkelt kan ta ut bryterne ved bruk av medfølgende verktøy. Da bryterene ikke er loddet fast krever det ingen ekstra kunnskap og gir store rom for å personalisere tastaturet. Bryterne popper enkelt ut og inn, slik at du får akkurat den skrive og gaming opplevelsen du ønsker. Obs! Kun brytere installert i tastatur medfølger hvis ikke annet er oppgitt i produktinfo/teknisk info.

Hva er forskjellen mellom K2, K4, K6 og K8?

Keychron K2v2 er et 75% tastatur. Dette er et lite og kompakt keyboard som har piltaster, page up/down, home, end og dedikerte F-taster. Mange mener at 75% har det perfekte oppsett av knapper for de som ønsker et veldig kompakt tastatur, men som trenger piltaster, page up/down, home, end og dedikerte F-taster.

Keychron K4 er et 96% tastatur og er et vanlig full-size tastatur med numeriske taster på siden. Det er ingen luft mellom tastene, så derfor er det litt mindre enn et vanlig full-size tastatur. 

Keychron K6 er et 65% tastatur. Til forskjell fra et 60% tastatur har 65% piltaster og page up/down, home og end-knapper. 65% har ikke en egen rad med F-taster slik 75% har. 

Keychron K8 er et TKL(ten key less) tastatur, eller det noen kaller for 80% tastatur. Forskjellen på et vanlig full-size tastatur og TKL er at TKL mangler det numeriske tastaturet. Så trenger man ikke dette og vil ha et mer kompakt tastatur, så er TKL et perfekt valg!

 

Tastaturene som er tilgjengelig hos GamEra er K2, K4, K6 og K8, samt hot-swappable versjoner. Og er du usikker på hva slags tastatur som passer til deg?

Ta kontakt så hjelper vi deg! 

Keychron K4v2 96%(full-size) størrelse:

Keychron K8 TKL/80%:

Keychron K2v2 75%:

Keychron K6 65%:

Litt ekstra støtte?