Ducky Feather Gaming Mus RGB Ultralett, Kablet, 16000 DPI, 7 Knapper Ducky Feather Gaming Mus RGB Ultralett, Kablet, 16000 DPI, 7 Knapper Ducky Feather Gaming Mus RGB Ultralett, Kablet, 16000 DPI, 7 Knapper Ducky Feather Gaming Mus RGB Ultralett, Kablet, 16000 DPI, 7 Knapper

Ducky Feather Gaming Mus RGB

Ultralett, Kablet, 16000 DPI, 7 Knapper

Varenr: DMFE20O-OAAPA7B
4710578298650
199,-Kampanjepris
349,-Ordinær pris
4 på lager

Ducky Feather Gaming Mus RGB

Ducky Feather gir deg en balansert og lett mus på 65g med symmetrisk design som passer både høyre og venstre-hendte. Med Huano 50M Micro Switches og PixArt PMW3389DM optisk sensor er det en perfekt mus for enhver gamer. En flexibel kabel hjelper med en stabil ytelse og egner seg spesielt til raske bevegelser, mens flere ARGB lys-seksjoner for stabile lys-effekter.

Den er nøyaktig designet, og tråkker forsiktig linjen mellom en mer tradisjonell mus med heldekkende rammer og honeycomb mønster som er vanlig for ultralette mus. Toppen er solid, sidene er teksturert gummi. Det er en mellomgrunn som gjør at musen føles luftig og glir med en sjenerøs hastighet, samtidig som den føles solid, uten knirk eller flex.

PixArt PMW3389 Optisk Sensor

Under panseret på musen sitter en PixArts utmerkede PMW3389 optisk sensor. Den brukes i noen av de beste spillmusene som er tilgjengelige i dag, og er kjent for sin utmerkede nøyaktighet selv ved høye DPI-innstillinger. Sensoren er kjent for å ikke få musen til å spinne ut eller miste sporing, uansett DPI. Musen egner seg derfor også spesielt godt for raske FPS spill.

Parakord Kabel

En annen unik funksjon som viser Duckys oppmerksomhet på detaljer er musens kabel. Dette er en fleksibel og smidig kabel i parakordstil som går ut av fronten i en hevet vinkel på 7,91°. Dette løfter kabelen opp og bort fra musen, noe som bidrar til å minimere kabel dra.

 

 

Produktinformasjon

Antall knapper 7
Bakbelysning tastatur Ja - RGB
DPI 16000