Ducky MIYA Mac Moonlight Silent Red Kablet, 65%, Mekanisk, Nordisk

Ducky MIYA Mac Moonlight Silent Red

Kablet, 65%, Mekanisk, Nordisk

Varenr: MY69CP2W
6924427314837
Tastatur Størrelse65%
Ducky MIYA Mac Moonlight Silent Red Kablet, 65%, Mekanisk, Nordisk
Type bryter
999,-Kampanjepris
1 299,-Ordinær pris
1 på lager

Ducky MIYA Mac Moonlight Cherry MX Silent Red Gaming Tastatur

Ducky Miya Pro Moonlight er et kompakt spilltastatur i TKL-format som bare tar opp 65 prosent av plassen til et tastatur i full størrelse. Den er oppkalt etter fargekombinasjonen mørk grå, lys grå og lyseblå med hvit bakgrunnsbelysning. Mekaniske MX-brytere av høy kvalitet fra Cherry gir en behagelig skrivefølelse. Som en spesiell funksjon er Ducky Miya Pro Moonlight kompatibel med Microsoft Windows og macOS.

Den medfølgende USB-tilkoblingskabelen er avtakbar og skifter fra USB Type C til Type A. En Type A til Type C-adapter følger også med slik at tastaturet kan brukes med alle vanlige PC-er og bærbare datamaskiner. FN-tasten gir tilgang til alternative nøkkeltilordninger under Windows.

Tastehettene til Ducky Miya Pro er laget av polybutylentereftalat, eller PBT for kort. De er merket ved hjelp av dye-sub-prosessen og er betydelig mer holdbare enn nøkkelhetter laget av ABS. I dye-sub-prosessen brukes varme til å farge materialet ned til dypere lag. Inskripsjonen er derfor spesielt slitesterk og slites praktisk talt ikke av. Ducky Miya Pro Moonlight har utfellbare føtter for et optimalt stativ og for tilpasning til individuelle behov.

Hvorfor velge et Ducky gamingtastaur?

Ducky er blant verdens største og mest profesjonelle produsenter av mekaniske tastaturer. Ducky bruker tyskproduserte Cherry MX-switcher, som er verdenskjent for å brukes i gamingtastaturer. De er lette å trykke på og responderer raskt, en viktighet for alle gamere. Med Ducky sine tastaturer kan du tilpasse dem til deg, blant annet størrelse og keycaps. Tastaturene har forskjellige størrelser, alt etter hva du
har behov for. Tastaturene kommer også i flere forskjellige farger for ethvert gaming setup, slik at du garantert vil finne noe som passer deg.

Produktinformasjon

Bakbelysning tastatur Nei
Grensesnitt USB
Tastatur oppsett Nordisk
Tastatur Størrelse 65%
Type bryter MX Silent Red