GOAT Gaming PC Starter Pack 1 24", 1050Ti,i5-6500,8GB,240GB SSD,Win 10

GOAT Gaming PC Starter Pack 1

24", 1050Ti,i5-6500,8GB,240GB SSD,Win 10

Varenr: 170355
6 499,-Kampanjepris
7 999,-Ordinær pris
1 på lager
  • 2 års garanti og 30 dagers åpent kjøp
  • Nøye testet og kvalitetssikret
  • Fri frakt
  • 1-3 dagers leveringstid

GOAT Gaming-PCer består av en brukt PC med et nytt skjermkort innstallert. Derfor kan noe kosmetiske bruksmerker forekomme. Dette påvirker ikke ytelsen og spillopplevelsen føles som ny.

 

Gradering: A-Grade

Les mere om våre brukte gaming PCer her

GOAT Gaming PC Starter Pack 1

GOAT Gaming PC Starter Pack er et perfekt utgangspunkt for deg som er på jakt etter en komplett Gaming-PC pakke, men som ikke ønsker å bruke for mye penger. I denne pakken får du alt du trenger for å komme i gang. 


Denne Gaming-PCen passer perfekt for en nybegynner, eller for deg som ønsker å komme i gang med Gaming igjen, men som mangler ALT ;) PCen er helt klar til bruk når du mottar den. Eneste du trenger å gjøre er å lage en brukerkonto, noe som er gjort på noe minutter. 

 

GOAT Gaming PC Starter Pack 1 passer perfekt til spill som Fortnite, Minecraft, CS:GO, League of Legends og Valorant for å nevne noen. 

I pakken får du også en bra gaming skjerm fra Lenono, som støtter 120Hz(ved overklokking av skjerm) noe som vil gi den en stor fordel i onlinespill. Gaming mus og tastatur følger også med i pakken. 

 

Denne pakken består av følgende produkter:

GOAT i501n GTX 1050Ti Gaming PC

Lenovo G27e-20 Gaming Skjerm

TRUST GXT 833 THADO TKL Gaming Tastatur

TRUST GXT 922 YBAR Gaming Mus

 

GeForce GTX  1050 Ti

Alle fortjener god spilling. Det er derfor vi laget den raske, kraftige GeForce ® GTX 1050Ti. Nå kan du gjøre PC-en om til en ekte spillrigg, drevet av NVIDIA Pascal™ – den mest avanserte spill-GPU-arkitekturen som noen gang er laget. Den er full av innovative NVIDIA Game Ready-teknologier som lar enhver spiller oppleve de nyeste titlene i sin fulle prakt. 

 

Hva er en GOAT-PC?

Våre GOAT Gaming PC-er består av litt gammelt og litt nytt ved at vi kombinerer en brukt kontor PC med et helt nytt skjermkort som har den aller nyeste skjermkortteknologien. Alle våre Gaming-PCer blir sikkert slettet, rengjort og testet.

Så blir datamaskinen klargjort for sitt nye gamingliv med siste versjon av Windows 10, drivere og de nyeste sikkerhetsoppdateringene. Datamaskinen leveres naturligvis helt fri for unødvendig programvare, såkalt "Bloatware". Når du får din nye PC hjem, så vil du få samme opplevelse som om du hadde kjøpte en helt ny datamaskin. Dette er vinn-vinn, både for lommeboka og for miljøet.

Hvorfor er det lurt å kjøpe en brukt Gaming-PC hos gamera.no?

  • Du sparer miljøet og penger sammenlignet med å kjøpe helt nytt
  • Våre GOAT Gaming-PCer leveres med 2 års garanti og fri support!
  • Vi gir også 30 dagers åpent kjøp fra du mottar varen

Hvilke spill fungerer på GOAT Gaming-PCer?

De fleste spill fungerer på våre GOAT Gaming PC-er. For å finne ut av hvilken PC som passer til ditt favorittspill, så anbefaler vi å ta en kikk på Spillguiden som vi har laget. 

 

Hva følger med en GOAT Gaming-PC?

Når du kjøper en GOAT Gaming-PC, kommer følgende produkter med: 

  • GOAT Gaming PC
  • Windows 10 (ferdig installert på PC-en)
  • Strømkabel

 

Produktinformasjon

Lagringskapasitet 240 GB SSD
Garanti 2 år
Gradering A-Grade
Operativsystem Windows 10 Pro 64-bit
Prosessor Intel Core i5-6500
RAM 8GB
Skjermkort GTX 1050 Ti 4GB
Tilstand Brukt
Wi-Fi Ja