iiglo verktøysett til PC 16 deler, verktøyset til PC bygging iiglo verktøysett til PC 16 deler, verktøyset til PC bygging iiglo verktøysett til PC 16 deler, verktøyset til PC bygging iiglo verktøysett til PC 16 deler, verktøyset til PC bygging iiglo verktøysett til PC 16 deler, verktøyset til PC bygging

iiglo verktøysett til PC

16 deler, verktøyset til PC bygging

Varenr: IIPCTOOLSM2
7070205126181
199,-Kampanjepris
349,-Ordinær pris
10+ på lager

iiglo verktøysett til PC

 

Det du trenger - når du trenger det

Dette settet inneholder 15 deler – spesielt sammensatt for å møte dine behov når du skal skru sammen en PC eller drive vedlikehold. Teamet som bygger Komplett-PC har vært med på å kvalitetssikre verktøyet som er valgt for å sikre det beste og riktige utvalget. Her finner du nebbtang, avbiter og skrutrekkere, og med åtte bits i forskjellige størrelser og med ulike hoder kan du møte enhver utfordring! Bitsene er selvfølgelig magnetiske så du har kontroll på skruer og mutre. En liten lykt med kraftig hvitt lys gir deg utmerket arbeidslys. Lykten er utstyrt med både krok og magnet for optimal plassering. Batterier til lykten, 3x AAA medfølger ikke. Verktøysettet inneholder også et justerbart antistatisk armbånd som avleder statisk elektrisitet under arbeidet.

  

 

Solid og god kvalitet


Alle deler er solide og laget i god kvalitet. De er gode å holde i med lett teksturert overflate så de ikke glipper ut av hånden. Hver del har sin faste plass i mappen så det er enkelt å holde orden. Kraftige strikk sørger for at alt holder seg på plass og du risikerer ikke å miste noen av delene.

iiglo PC Tool Kit blir levert i en praktisk og solid mappe. Den er i et slitesterkt materiale med forsterkede kanter og en kraftig glidelås – så du enkelt og trygt kan frakte med deg verktøyet. En påsydd hempe gjør at du kan henge opp mappen.  

 

iiglo PC Tool Kit inneholder:


1 x Etui
1 x Lys med magnet og krok
1 x Antistatisk bånd
1 x Nebbtang
1 x Avbiter
1 x Liten skrutrekker med forlenger
1 x Stor skrutrekker
1 x 5mm avstandsstykke
4 x Små bits ( S2 PHO, S2 PH1, S2 2.0, S2 3.0)
4 x Store bits (S2 PH1, S2 PH2, S2 5, S2 6)