Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Garantitid 

 

Alle produkter på gamera.no selges med leverandørens og produsentens garanti (normalt 2-3 år, avhengig av produsent). I tillegg til dette vil alltid kunden være dekket av reklamasjonsrett i henhold til norsk lovverk. Les mer om dette i våre Kjøpsvilkår.

GOAT- og GamEra Gaming PC

Våre ombygde GOAT Gaming PC-er leveres med 3 års garanti. Dette er PC-er som har vært i bruk hos offentlige og private virksomheter i 2-3 år, og som har blitt rensket for data, grundig rengjort og testet før de er klare for gjenbruk.
PC-ene er fra kvalitetsprodusentene Dell, HP og Lenovo, og vi velger kun PC-er som inneholder deler og komponenter av beste kvalitet og er laget for å kunne brukes i mange flere år. Derfor har vi ingen problemer med å gi våre GOAT Gaming PC-er 3 års garanti. 
 


 


Våre nye GamEra Gaming PC-er er inget unntak, disse leveres også med 3 års garanti. Dette er PCer som kun består av nye kvalitetskomponenter som er nøye satt sammen med tanke på optimal spillytelse til best mulig pris. 
Alle konfigurasjoner av GamEra Gaming PC er grundig testet av våre PC-eksperter før vi legger ut disse på våre nettsider.

Laptop og stasjonære PC-er

Gjenbrukte PC-er fra HP, Dell og Lenovo leveres med 2 års garanti fra kjøpsdato. Se teknisk info under hvert produkt for å se garantitiden. 

Mobiltelefoner, nettbrett og smartklokker

Alle våre nesten nye mobiltelefoner, nettbrett og smartklokker så har vi 2 års garanti fra kjøpsdato. 

Se teknisk info under hvert produkt for å se garantitiden. 

Tilbake til Hjelp-siden