Hvorfor er GamEras spillmaskiner rimelige?

 

GamEras nyskapende konsept passer bra for deg som skal skaffe deg en gaming-PC – men som ikke vil tømme bankkontoen.

 

Med bakgrunn fra PC-bygging gjennom mange år, har GamEra et unikt utgangspunkt for å designe gaming-PC-er som er tilpasset til brukeren. «Kostnad og ytelse» er noe som gjennomsyrer GamEra: en gaming-PC skal ikke koste mer enn nødvendig.

CMO Eirik som customizer en GOAT PC på GamEras Pc-lab.

 

 

Ombygde PC-er

GamEras Pål Fredrik og Anders idé om å bruke ombygde kontor-PC-er som plattform for skreddersydde custom-PC-er er en idé som passer perfekt inn i tidsånden. Vi er alle opptatt av miljø, klima, bærekraft, gjenvinning og gjenbruk. Og selv om du kanskje ikke er så veldig opptatt av klima og miljø når du skal kjøpe din første gaming-PC, er det en god bonus for deg: siden GamEra kjøper inn og bygger om brukte kontor-PC-er, blir prisen på den håndbygde PC-en lavere.

 

Custom-builds, skjermer og tastatur

Det er en utbredt oppfatning av at custom-PC-er er dyre. For GamEra handler det om å veie kostnad og ytelse opp mot spillopplevelse. Fordi vi har svært god kompetanse innenfor spesialbygging av PC-er og gaming, skreddersyr vi PC-en for deg. Det vil si at dersom du ønsker deg en PC for å starte din spillkarriere i for eksempel Fortnite, Minecraft eller Overwatch, så bygger vi en gaming-PC til det behovet - uten å tømme lommeboka.

 

Sjekk ut vår spillguide her - her kan du velge hvilket spill du vil spille og få foreslått en GOAT Gaming PC som passer til akkurat dette spillet.
 

Annet utstyr og faglige råd

Vi gir deg også faglige råd om skjerm og tastatur som er tilpasset akkurat det behovet du har, så du slipper å lete i PC-jungelen selv. Vi vil at du skal få en god kjøpsopplevelse – og spilleopplevelse – som passer til det spillbehovet du har uten å sprenge bankkontoen. GamEras utvalg av skjermer, tastatur og annet utstyr, dekker de aller fleste behov. Vi har også satt sammen pakker, så du slipper helt å lete. Og vi garanterer deg: PC-pakkene er rimeligere enn du finner andre steder, blant annet fordi vi foreslår den rimeligste og riktige skjermen til din custom-PC.

 

Ta kontakt i chatbobla i nederste høyre hjørne, eller finn en alternativ måte her

 

De mer kresne

GamEra bygger også gaming-PC-er for den kresne og erfarne spilleren. Også for deg skal vi presse prisen og matche konkurrentene våre. Og i tillegg kan vi være din guide gjennom kjøpsprosessen så du får den ultimate spillmaskinen. Men du må smøre deg med litt tålmodighet. Dette tilbudet kommer vi med litt senere. Send oss gjerne en e-post hvis du lurer på noe!

 

Er du interessert i å kikke nærmere på PCene våre anbefaler vi at du sjekker du PC-sidene våre her!