Vi spiller på lag med alle!

Har din bedrift, forening, idrettslag, e-sportlag eller skole behov for PC-er og relevant tilbehør? Er bærekraft og miljø et udiskutabelt tema? Da er GamEra den rette samarbeidspartneren for dere, uansett størrelse.

E-sport
Et av GamEras satsingsområder er e-sport og vi ønsker bidra til at flere lag etablerer seg i Norge. Er du nyskjerrig hva vi kan tilby og hjelpe til med, så ta en kikk på vår dedikerte e-sport-side.


Kompetanse og erfaring
Vi har meget god kompetanse og mange års erfaring med å sette sammen skreddersydde pakker innenfor gaming, programmering og tilsvarende. Målet er alltid å finne løsninger som gjør at man får mest mulig innenfor eksisterende budsjett uten at dette går på bekostning av kvalitet og bærekraft. Vår erfaring er at mange kjøper ytelse de ikke trenger, og ender opp med en mye dyrere løsning enn det som er nødvendig. Hos GamEra finner vi løsninger som dekker behovet deres nå, og gir muligheter for bærekraftig oppgraderingen i tiden fremover hvis behovet skulle endre seg.

Bærekraft
GamEra har som mål å ta denne ekstremt viktige utfordringen på alvor. Dette er også en medvirkende årsak til at GamEra ble grunnlagt, og en av våre viktigste grunnverdier sammen med det å gi flest mulig mennesker muligheten til å game. Ikke bare skal vi gi brukte PC-er nytt liv og sette dem tilbake i kretsløpet igjen, men vi skal også utfordre både oss selv og andre slik at vi forbruker våre ressurser forsvarlig og at vi er sikre på at vi gjør det vi kan for kloden vår. Les mer


Sortiment
Utover sortimentet som vi fører i dag kan vi raskt skaffe det dere måtte ønske til konkurransedyktige priser. Vi har et ustrakt nettverk i inn- og utland av forhandlere, produsenter og distributører innenfor alt av PC, skjermer, mus og tastatur, nettverk, møbler osv. Dette gjelder både nye produkter og refurbished. Vi tilbyr også fleksible og raske logistikkløsninger.

Fiansiering
Vi tilbyr finansering via Klarna for bedrifter. Er du en kommunal eller statlig instans, vennligst ta direkte kontakt. 

Testing og ytelse
Ønsker dere å låne PC-er og utstyr for å teste ytelse, funksjonalitet eller lignende, stiller vi selvsagt med demoenheter. 

Kontakt oss
Ta kontakt med oss via skjema på denne siden, send oss en mail på bedrift@gamera.no eller ring oss for å ta en prat med en av våre bedriftsrådgivere på telefon på 33 45 03 00. Du kan også besøke oss på Nordre Kullerød 19 i Sandefjord.

Bli kunde
Registrer din bedrift her.

 

Så du oss på NRK?

Bærekraftig gaming.

 

Les mer >

Trygt å kjøpe brukt?

Lær om The Goat!

 

Les mer >

E-sport

Vi vil hjelpe deg!

 

Les mer >

Må PC være dyrt?

Kostnad v.s ytelse

 

Les mer >

Vi er GamEra

Av spillere, for spillere!

 

Les mer >

Nytt og brukt
GamEra tilbyr både nytt og brukt (Refurbished) utstyr, slik at vi kan dekke alle deres behov. Husk at du alltid har 2 års garanti på alle brukte produkter hos GamEra, slik at du alltid kan føle deg trygg. Her er et utvalg av produktene som GamEra tilbyr:

Non-Gaming Bærbare PC-er (Refurbished)

Workstations og Non-Gaming Stasjonære PC-er (Refurbished)

Goat Gaming PC-er (Refurbished)

Skjermer og tilbehør

Populære produkter