Prisdryss for GamEra!

Hvert år deler Prisjakt.no ut en rekke prestisjetunge priser til Norske nettbutikker, basert på antall positive brukeromtaler, som legges igjen etter utført handel. Prisjakt har hatt denne utdelingen siden 2010, og den er for Norsk netthandel hva Oscarprisen er for filmbransjen ...

 

Netthandelbyen Sandefjord har i mange år forskynt seg godt med priser, men i år var det en nykommer blant de mange etablerte gigantene fra Sandefjord, en utfordrer som setter bærekraft og gaming øverst på agendaen.

 

Julaften kom tidlig i år

For når Prisjakt publiserte sine vinnere 15. desember hadde vi i GamEra blitt tildelt ikke en, men to prestisjetunge priser! En julegave som kun kan måle seg med å finne en GOAT Gaming-PC under juletreet!

Som nyoppstartet butikk hadde vi selvsagt et håp om å ta hjem prisen som Årets Nykommer, men da vi i tillegg fikk Årets Butikk for Spill & Gaming måtte vi klype oss litt i armen. Som gamere selv, så vet vi hvor kresne gamere kan være, så vi kunne ikke vært mer stolte!

 

NRK tok turen innom

Det var ikke bare vi som syntes det var stor stas at GamEra vant to priser, NRK tok turen for å lage en reportasje som du kan se her: GamEra vant to priser (ekstern lenke).

 

Takk til alle våre kunder

Mens han tørker vekk det som unektelig ser ut som en tåre i øyekroken, sier CEO og grunnlegger av GamEra Pål Fredrik Berg; «Vi er beæret og rørt over å ha vunnet disse prisene. Våre prisgunstige og bærekraftige Gaming PC-er har funnet veien til flere hundre norske hjem, og kombinert med stor fokus på god gammeldags service og tilgjengelighet for våre kunder er dette noe som virkelig har fungert bra. Og det varmer et hjerte som brenner for gaming og bærekraft.»

 

For det er kundene våre som har stemt oss frem som vinnere av disse prisene, ved å gi oss positive tilbakemeldinger på Prisjakt og støttet konseptet vårt med bærekraftig gaming. For oss blir det ikke større enn det.

 

I skrivende stund har GamEra en rating på 4.9 av 5 hos Prisjakt - les anmeldelsene hos Prisjakt

 

GamEra - The Game Changer

For oss i GamEra er dette en bekreftelse på at vi gjør noe riktig, og det skal vi fortsette med! Vi skal være The Game Changer, og fortsette å jobbe for å tilgjengeliggjøre gaming for alle, på en bærekraftig måte. Vi har store planer for fremtiden, og mye spennende på gang!

 

Så hvis du vurderer å bli kunde hos GamEra så kan vi garantere deg at du får en like bra opplevelse og like bra service, som alle våre andre fornøyde kunder <3