GamEra - for deg som gjerne veldig brukt!

GamEra.no har hovedsete i netthandelsbyen Sandefjord, med både kontorer og lager på Nordre Kullerød. GamEra består av Pål Fredrik Berg, Anders Sildnes og Eirik Løver, samt innleid logistikkpersonell.

 

   

⥁ Prisjakt kåret GamEra til årets nykommer og årets butikk spill & gaming 2022!

Som nyoppstartet butikk hadde vi selvsagt et håp om å ta hjem prisen som Årets Nykommer 2022, men da vi i tillegg fikk Årets Butikk for Spill & Gaming 2022 måtte vi klype oss litt i armen. Som gamere selv, så vet vi hvor kresne gamere kan være, så vi kunne ikke vært mer stolte! Les mer om prisene her

⥁ Fri frakt på alle ordre over 1000kr!

GamEra har fri frakt på rimeligste fraktalternativ på alle kjøp over 1000kr. Trykk her for å se våre leveringsalternativer. 

⥁ Lynrask levering 

GamEra er satt på en måte som gjør at vi leverer lynraskt. På lageret har vi Autostore, som kort fortalt er et robotlagersystem som er lynraskt. Sammen med dyktig lagerpersonell, et optimalisert bygg for logistikk samt gode samhandlingsrutiner med Posten og PostNord gjør vi alt for at leveringene våre skal skje lynraskt. Og det gjør det! Og bor du i nærheten av GamEra sine lokaler og bestiller før kl 12 på en virkedag kan du hente PC, mobil, nettbrett eller annet du har bestilt samme dag. Se ellers mer om våre leveringstider her.

⥁ 60 dagers åpent kjøp

Hos GamEra tilbyr vi deg 60 dagers åpent kjøp fra din ordre er gjort tilgjengelig for deg. Det vil si at du i ro og mak kan sjekke ut det du har kjøpt i inntil 60 dager og skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd eller av annen årsak ønske å returnere varen(e) så gjør du nettopp det. Se forøvrig også våre Kjøpsvilkår og betingelser for flere detaljer.

⥁ 2 års garanti på Gaming PC, GOAT-PC og GamEra-PC

Nå kan du endelig kjøpe veldig pent brukte Gaming PC-er hos Gamera.no. Disse stasjonære gaming-PC-ene er kun 2 år gamle, og de leverer fortsatt fantastiske gaming-opplevelser i mange år, og her er det fremdeles mye ytelse igjen og penger å spare! Du finner de her.

 

Våre GOAT Gaming PCer består av litt gammelt og litt nytt ved at vi kombinerer en brukt kontor PC med et helt nytt skjermkort som innehar den aller nyeste skjermkortteknologien. Alle våre Gaming-PCer blir sikkert slettet, rengjort og testet. Så blir datamaskinen klargjort for sitt nye gaming liv med siste versjon av Windows 11, drivere og de nyeste sikkerhetsoppdateringene. Datamaskinen leveres naturligvis helt fri for unødvendig programvare, såkalt "Bloatware". Når du får din «nye» PC hjem, så vil du få samme opplevelse som om du hadde kjøpte en helt ny datamaskin. Og den er nettopp dette, like god som ny. Derfor gir vi deg 3 års garanti på alle våre datamaskiner for at du skal føle deg trygg på at PCen vil fungere som den skal. Og velger du å kjøpe brukt bidrar du til å redusere CO2-utslipp og forbruk av andre kritiske naturressurser.
Vi gir også 2 års garanti på våre GamEra Gaming PCer, som er nye PCer, bestående av kvalitetskomponenter som er satt nøye sammen med tanke på optimal spillytelse til best mulig pris. Alle konfigurasjoner er testet av våre PC-eksperter før vi legger produktene ut på nettbutikken. 

⥁  GamEra.no selger gjenbrukte PC-er, nettbrett, mobiler og klokker, det er bra for miljøet! 

Et av våre store mål er å gjøre det mer vanlig å kjøpe brukt elektronikk, ikke bare gaming-PC-er, men også innenfor mange andre produktkategorier, som for eksempel PC-er for hjemme- og kontorbruk, mobiler fra Apple og Samsung, nettbrett fra Apple og smartklokker, for å nevne noen. Vi forstår at det kan være en terskel å kjøpe en brukt iPhone for første gang. Derfor leveres alle mobiler og nettbrett som vi selger, med 2 års garanti. Hvis det skulle oppstå problemer, er det vårt ansvar og ikke ditt. Vi tilbyr også 60 dagers åpent kjøp, slik at hvis varen ikke lever opp til forventningene dine, kan du bare returnere den. Før vi legger produktene ut for salg i nettbutikken, blir alle produktene testet, rengjort og alle spor etter forrige eier slettes.

Vi selger produkter i forskjellige kvalitetsgrader. Mange ønsker å kjøpe et produkt som ser helt nytt ut, men det er også mulig å gjøre et veldig godt kjøp på et produkt som har litt mer bruksspor, men der alle funksjonene fungerer akkurat som på en ny enhet. Her kan du lese mer om hvordan vi graderer produktene våre.

⥁ Trygg e-Handel-sertifisert

GamEra er godkjent av Trygg e-Handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg-eHandels formål er å beskytte deg som forbruker. Kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg e-Handel-merket. Ønsker du å lese mer om Trygg e-Handel og dine rettigheter som forbruker finner du mer info her: Trygg e-Handel
Trygg e-Handel er drevet av Virke, som er Norges største bransjeorganisasjon innen handel, og organiserer og representerer over 24 000 virksomheter i Norge.

 

⥁ Betal enkelt med Vipps eller Klarna

GamEra har inngått samarbeid med de mest brukte betalingsløsningene på markedet idag, og det er Vipps og Klarna. Enten du vippser på direkten, betaler med kort via Klarna. Eller om du velger den mest populære betalingsmetoden i markedet i dag, "Kjøp først, betal om 30 dager" uten ekstra kostnad for deg som kunde. Uansett hva du velger, så er det enkelt. Og trygt. 

Ønsker du vite mer om GamEra eller trenger kjøpshjelp eller har andre spørsmål, så står vi klare til å hjelpe deg! Ta kontakt her!