0

Hvor mye RAM trengs for Gaming?

Lei av at spillet bruker lang tid på å laste inn? Kanskje det er fordi du har for lite RAM.

Å øke mengden RAM kan resultere i raskere innlasting av spill eller utførelse av flere oppgaver samtidig, samtidig som risikoen for hakking reduseres.

Mengden RAM som kreves for gaming varierer avhengig av spillene du ønsker å spille og systemets krav.

Generelt sett er 8 GB RAM fortsatt tilstrekkelig for mange spill, men for de som ønsker å spille mer ressurskrevende titler eller drive flere oppgaver samtidig, kan 16 GB eller mer være gunstig.

 

Moderne spill, spesielt de med avansert grafikk og store virtuelle verdener, har en tendens til å dra nytte av mer minne. Spillutviklere anbefaler ofte 16 GB RAM for en optimal opplevelse. Hvis du utfører andre oppgaver samtidig, som streaming, videoredigering eller kjører tunge kreative applikasjoner, kan du vurdere 32 GB eller mer for å sikre jevn ytelse uten flaskehalser.

Dersom du lurer på  hvordan du skal sette inn RAM i PC-en din kan sjekke ut guiden her.

 

Det er også viktig å sjekke systemkravene for hvert spill og sørge for at PC-en din møter eller overgår disse kravene. Fremtidssikring kan være en god idé, da spill og applikasjoner sannsynligvis vil kreve mer minne i fremtiden.

 

Samlet sett er det ideelle mengden RAM for gaming avhengig av dine personlige behov og bruksmønster. 8 GB kan være tilstrekkelig for enkelte, mens andre vil dra nytte av å investere i 16 GB eller mer for å sikre en jevn og responsiv spillopplevelse.


Nedenfor ser du noen av RAM brikkene vi anbefaler:
Sjekk ut resten av utvalget her!

1 399,00
990,00
498,00