Gaming for en god sak!

GamEra er stolt støttespiller til Vanir Charity Month, til inntekt for Kreftforeningen. Vi syntes det er fantastisk å se hvordan gamingfelleskapet bidrar til en god sak.

 

Gjennom hele November skal Vanir arrangere turneringer og andre morsomme aktiviteter til inntekt for kreftforskning. 3 av 4 overlever kreft i dag. Det er dobbelt så mange som for 50 år siden. Kreftforeningen støtter forskning som er til nytte for pasienter og pårørende, både i dag og i fremtiden, fordi det nytter. Med Vanir Charity Month (VCM) 2022 ønsker Vanir og Kreftforeningen å opplyse den yngre målgruppen gamere om kreft i et trygt miljø på deres hjemmebane.

 

Vanir vil arrangere turneringer innenfor PUBG, League of Legends og CS:GO. Alle turneringene strømmes med casting fra norske profiler i sitt respektive spill på Vanir sin egen Twitch-kanal. Det er åpent for alle og helt gratis å delta. Vi i GamEra stiller opp med fete premier og giveaways fra Trust, og selvsagt en GamEra Gaming-PC! 

 

Samtidig vil en rekke Content Creators bidra underveis i måneden med å opplyse og engasjere sitt community til saken.

 

For mer informasjon om hvordan du kan bli med å bidra, og melde på ditt lag på besøk Vanir sin hjemmeside eller se FAQ nederst på siden.

 

 

FAQ

Hva er VCM? VCM, eller Vanir Charity Month, er Vanirs egen merkevare for vårt veldedige arbeid. Siden 2021 har Vanir hatt et godt samarbeid med Kreftforeningen, og årets VCM er en videreføring av dette samarbeidet. Hele måneden vil vi arbeide for å opplyse om, og samle inn penger til kreftforskning. Mer om hva donasjonene fra årets aksjon går til kan du lese om på Kreftforeningens nettsider.

 

Do I have to be Norwegian to participate? No, you do not. Although, participants outside of Norway may not be eligible for all prizes. We have decided to do most of the VCM in Norwegian to engage the Norwegian community as these are the people Kreftforeningen wishes to reach the most. If you as a native english speaker needs help with participation, please reach out to us at Discord.

 

Hvor kan jeg melde meg på turneringene? Alle turneringene finner du på Gamer.nos turneringsside. Påmelding til CS:GO Wingman-turneringPåmelding til LoL 2v2-turneringPåmelding til PUBG-turnering.

 

Hvor kan jeg se på? Alle turneringene streames på Vanir sin egen Twitch-kanal. Hver enkelt stream fra de utvalgte Content Creatorene kan ses på deres egen stream.

 

Hvordan kan jeg bidra? Ved å donere via donate.vanir.gg kan du velge hvilket beløp du ønske å støtte med, samtidig som du kan få både navnet ditt og en valgfri beskjed vist på den aktuelle livestreamen! Ikke noe for deg? Ikke noe problem! En annen kul måte å bidra på er å kjøpe en 'I Support Cancer Research'-t-skjorte fra Vanir.

 

Må jeg delta i turneringene for å vinne premier? Nei. I tillegg til premiene for å nå 1.-3. plass i turneringene vil det være giveaways for alle de som ser på, både live på stream og gjennom hele måneden på Vanir sin Twitter.