Alt du trenger å vite om Fortnite!

Fortnite er et av de mest populære PC-spillene i dag. Det er et perfekt dataspill for deg som akkurat har begynt å spille, eller akkurat er i gang med gaming-karrieren din. Om du trenger hjelp til å finne en Gaming-PC som passer perfekt til Fortnite, klikk her.
 

Fire fakta:

1. Fortnite har ulike spillmoduser: Party Royale, Battle Royale, Creative og Save the World. 
2. Fortnite er gratis! Du kan laste det ned til din gaming-PC ved å klikke på denne lenken.
3. Fortnite er en stor verden med mange forskjellige aktiviteter. Du kan snakke med venner, bygge, skyte, spille alene, spille på lag, og masse, masse mer.
4. Fortnite er et flerspiller (multiplayer)-spill, også kalt online spill, der opp til hundre spillere kan delta samtidig.


 

Kjemp på øya!

Når Fortnite starter, blir du satt av på en øy der du skal slåss mot andre spillere, helt til du eller laget ditt har vunnet spillet.
Det er kortversjonen.
På øya (øyene) kan det foregå flere typer spill. Party Royale, Creative, Save the World og Battle Royale. Den sistnevnte er den vanligste. Mange av Fortnite-modusene er helt gratis.

 

De ulike spillmodusene:

Battle Royale


I Battle Royale er målet å stå igjen som vinner. Du blir sluppet av på en øy og må slåss for å overleve. Du kan slå deg sammen med andre spillere. Det er lurt å bygge strukturer for å beskytte deg - og teamet ditt.

NY - Zero Build Battle Royale

I Fortnites nye modus Zero Build Battle Royale er opplegget likt som vanlig Battle Royale - bare at det ikke går an å bygge. Her handler det om å vise ekte skyteferdigheter, rask tankegang og strategi. 

Creative


I Fortnite Creative er du sjefen på øya. Du kan lage dine egne spill og lage dine egne regler. Du kan invitere venner, eller spille på dine venners øyer.

Save the world


I Fortnites Save the World skal du kjempe mot horder av monstre som kalles «Husks». Målet er å holde tilbake monstrene.
Pssst: trikset er å bygge en base! 

Party Royale


Denne spillmodusen handler om å ha det kult. Det er filmer, båtrace, konserter - med ekte musikere - bare morsomme aktiviter for deg og vennene dine.

 

Nye oppdateringer hele tiden!


De ulike spillmodusene i Fortnite har det spillutvikleren, Epic, kaller sesonger (seasons). Det betyr at det stadig vekk kommer nye elementer til Fortnite. Nye våpen, nye brett, nye funksjoner. For eksempel ble kapittel 3, sesong 2 sluppet våren 2022. Det inneholdt oppgraderinger, nye våpen, kjøretøy og en hel haug andre blodferske elementer.
Dette er typisk for Fortnite: Nye ting hele tiden!

 

Se video om Kapittel 3 her:

Usikker på hva slags PC du trenger for å spille Fortnite? Under har vi listet opp noen som vil fungere perfekt for Fortnite.