Ducky One 3 Daybreak Cherry MX Brown Kablet, TKL, 80%, RGB, Mekanisk, Nordisk Ducky One 3 Daybreak Cherry MX Brown Kablet, TKL, 80%, RGB, Mekanisk, Nordisk

Ducky One 3 Daybreak Cherry MX Brown

Kablet, TKL, 80%, RGB, Mekanisk, Nordisk

Varenr: DKON2187ST-BFIPDDBBH
4710578302906
1 949,-
2 på lager

Ducky One 3 Daybreak Cherry MX Brown Gaming Tastatur

QUACK Mechanics bruker kun de fineste materialene, nøkkelhettene våre er laget av ekte PBT. De sømløse legendene er dannet gjennom en dobbel-shot-teknikk der to plaster er støpt sammen, slik at legender aldri forsvinner selv etter flere års bruk. Ferdig med en frostet overflate, og disse tastehettene er glans- og flekkbestandige, laget for raske bevegelser og ustanselig bruk, samtidig som de beholder sitt originale utseende.

Optimalisert konstruksjon


Vektfordelingen og den reduserte kassehøyden forbedrer tastaturets generelle stabilitet og balanse under de mest strenge øyeblikkene. Vektforholdet foran og bak er omhyggelig konstruert for å holde tastaturet i én urokkelig posisjon, avgjørende for avansert spilling og skriving.

Autentisk akustikk


Et flerlags polstringsdesign er tilstede for å sette søkelyset på rå akustikk fra dine valgfrie brytere og redusere uønsket støy under bruk.
Dessuten er et ekstra lag med EVA-skumpute plassert under PCB-en for å gi ytterligere forbedret lydreduksjon og negasjon av uønskede lyder.

Hot-swappable mekanisk tastatur


Alle standard Ducky One 3 mekaniske tastaturer er hot-swappable og har Kailhs hot-swap-uttak. Farget i en levende gul, er Kailh stikkontakter valgt for sin imponerende pålitelighet.
Brukere kan ganske enkelt montere brytere på plass og trekke ut uten å gå gjennom problemer med å avlodde brytere, noe som gjør det til det mest effektive alternativet for å nyte et bredt utvalg av mekaniske brytere.

Avtagbar


USB Type-C
Vi bruker USB HID med den høyeste frekvensen på 1000Hz polling rate, noe som betyr at tastaturet sender sine inngangssignaler til din PC 1000 ganger per sekund.

To-lags PCB


Lengre forventet levetid og signalstabilitet
Håndter et hvilket som helst antall samtidige tastetrykk med muligheten for N-tast eller 6-tasts rollover

Tre tastaturvinkler


To-trinns tastaturføtter lar deg stille inn tastaturet i tre forskjellige tiltvinkler.

Elegant rammedesign


Tastaturet har en slank rammedesign som matcher alle varianter av tastaturfarger.

 

Produktinformasjon

Bakbelysning tastatur Ja - RGB
Størrelse TKL
Tastatur oppsett Nordisk
Type bryter MX Brown