Logitech MK235 trådløst tastatur- og mus

2.4 GHz, Nano USB-mottaker, full size

Varenummer: 171985
Logitech MK235 trådløst tastatur- og mus 2.4 GHz, Nano USB-mottaker, full size Logitech MK235 trådløst tastatur- og mus 2.4 GHz, Nano USB-mottaker, full size Logitech MK235 trådløst tastatur- og mus 2.4 GHz, Nano USB-mottaker, full size Logitech MK235 trådløst tastatur- og mus 2.4 GHz, Nano USB-mottaker, full size Logitech MK235 trådløst tastatur- og mus 2.4 GHz, Nano USB-mottaker, full size

Logitech MK235 trådløst tastatur- og mus

2.4 GHz, Nano USB-mottaker, full size

Varenummer: 171985
5099206063921
599,00
På lager

MK235 Wireless Keyboard and Mouse Combo

FULL STØRRELSE OG TRÅDLØST


Tastatur i full størrelse, tohåndsutformet mus – helt trådløst og komplett. Denne duoen leverer all funksjonaliteten du trenger i én komfortabel, slitesterk design som er enkel å bruke og holder området rent og ryddig. MK235 er bygd med Logitechs kjente kvalitetsstandard og vil være med deg lenge.

RIGGET FOR SUKSESS


Alle tastene du trenger, med et tastatur i full størrelse, numerisk tastatur og 15 lettilgjengelige hurtigtaster som gjør det til en lek å navigere og legge inn data. Jevne, kurvede taster gjør det enkelt og behagelig å skrive.

 

TRÅDLØS, TOHÅNDSUTFORMET MUS


Den kompakte, transportable designen gir en komfortabel form for både venstre- og høyrehendte brukere. Enkel å bruke, bare sleng den i en bag og ta den med deg overalt.

GANSKE ENKELT TRÅDLØST


Ingen konfigurering eller problemer. MK235 fungerer straks du har plugget inn mottakeren i en USB-port. En solid, pålitelig trådløs tilkobling betyr at du kan glemme utkoblinger, med en rekkevidde på 10 m som gir den trådløse friheten du trenger.

FULLSTENDIG JOBBSIKKER


Tastaturet er konstruert for å tåle røff bruk og små uhell på jobben. Den solide konstruksjonen omfatter nedfellbare tastaturstøtter og søleresistent design. Behandling for å beholde fargen på hver tast, slik at du ikke trenger å bekymre deg om å slite vekk bokstavene på tastene.

LAGET MED RESIRKULERT PLAST


Plasten i MK235 omfatter post-consumer resirkulert plast5Ekskluderer plast i mottaker og trykt ledningsføring (PWA) og emballasjen. – 51 % for tastaturet og 75 % for musen – for å gi nytt liv til plastavfall fra gammel forbrukerelektronikk og bidra til å redusere karbonavtrykket.

 

Produktinformasjon

Bakbelysning tastatur Nei
Overføringsteknologi Trådløs
Tastatur oppsett Nordisk
Tastatur Størrelse Full size
Type bryter Membran