ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe

USB, RGB, NX Red

Varenummer: 172839
ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe USB, RGB, NX Red ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe USB, RGB, NX Red ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe USB, RGB, NX Red ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe USB, RGB, NX Red

ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe

USB, RGB, NX Red

Varenummer: 172839
4711081101956
1 649,00
På lager

ASUS ROG Strix Scope NX TKL Deluxe Gaming tastatur

ROG Strix Scope NX TKL er et kablet mekanisk RGB gaming-tastatur spesielt designet for FPS-spill, med ROG NX-brytere, aluminiumsramme og Aura Sync-belysning.

Laget for FPS-spillere: Det tikeyless (TKL) designet gir mer plass til å bevege musen, samtidig som den forstørrede venstre Ctrl-tasten minimerer utilsiktet trykk på andre taster.
ROG NX-mekaniske brytere: Smurt stamme for jevne klikk, smurt hus for å eliminere hoppelyder, rask aktivering og ROG-tilpassede kraftkurver for god tastefølelse med konsekvente tastetrykk.
Bærbarhet: Det kompakte tastaturet passer lett i ryggsekker, mens den avtakbare kabelen forhindrer riper eller skader.
Quick-Toggle-bryter: Skift øyeblikkelig mellom funksjons- og medietastinnganger.
Stealth-tast: Trykk for å skjule alle apper og dempe lyden for øyeblikkelig privatliv; trykk igjen for å spille videre.
Holdbar konstruksjon: Aluminiumstopp-plate med iøynefallende "slash" estetikk kombinerer styrke og stil.

KLAR FOR HANDLING. DESIGNET KOMPAKT.
ROG Strix Scope NX TKL er et kompakt, tikeyless mekanisk tastatur med Xccurate Design - en ekstra bred Ctrl-tast som er enklere å føle og finne midt i FPS-frenesi. Med ROG NX-mekaniske brytere, en helaluminiumstopp-plate for styrke og stil, og mer tilpassbar Aura RGB-belysning enn vi noensinne har utviklet for et ROG-tastatur, gir Strix Scope NX TKL deg styrken til å spille som en proff og stige over mengden på slagmarken.

TKL-FORMFAKTOR FOR FPS
ROG Strix Scope NX TKL er et høytytende mekanisk gaming-tastatur med en liten fotavtrykk, som frigjør plass på arbeidsflaten for bredere musebevegelser - perfekt for de lavere sensitivitetsinnstillingene som senker siktepunktet for økt presisjon. Tastaturet har en topp-plate av aluminium for daglig slitestyrke og er ferdig med en iøynefallende "slash" estetikk for en liten touch av stil.

 

Produktinformasjon

Kabel lengde 1,8 meter
Tastatur oppsett Nordisk
Tastatur Størrelse TKL
Tilkoblinger front 1 x USB-C
Tilstand Ny
Type bryter NX Red