ASUS ROG FALCHION ACE 65% White RGB

65%, USB-C, RGB, NXRD, PBT Keycaps

Varenummer: 172842
ASUS ROG FALCHION ACE 65% White RGB 65%, USB-C, RGB, NXRD, PBT Keycaps ASUS ROG FALCHION ACE 65% White RGB 65%, USB-C, RGB, NXRD, PBT Keycaps ASUS ROG FALCHION ACE 65% White RGB 65%, USB-C, RGB, NXRD, PBT Keycaps ASUS ROG FALCHION ACE 65% White RGB 65%, USB-C, RGB, NXRD, PBT Keycaps ASUS ROG FALCHION ACE 65% White RGB 65%, USB-C, RGB, NXRD, PBT Keycaps

ASUS ROG FALCHION ACE 65% White RGB

65%, USB-C, RGB, NXRD, PBT Keycaps

Varenummer: 172842
4711081851103
1 799,00
På lager

ASUS ROG FALCHION ACE 65% White RGB Compact Gaming tastatur

ROG Falchion Ace er et kompakt 65% gaming-tastatur med forsmurte ROG NX-mekaniske brytere med ROG-switch-stabilisator, ROG PBT doubleshot-tastekapper, lyddempende skum, interaktivt berøringspanel, to USB-C-porter, tre tastaturvinkler og tastaturdeksel.

Kompakt design: 65% tastatur i en 60% ramme som mesterlig inkluderer piltaster og navigasjonstaster.
ROG NX-mekaniske brytere: Smurt stamme og hus for jevnere klikk og for å eliminere hoppelyder, rask aktivering og ROG-tilpassede kraftkurver for gode, konsekvente tastetrykk.
Bedre skriveopplevelse: Særlig designet ROG-switch-stabilisator for jevnere tastetrykk og stabilitet for lengre taster, i tillegg til ROG PBT doubleshot-tastekapper og innebygd lyddempende skum for forbedret akustikk.
Intuitiv kontroll: Interaktivt berøringspanel for enkel justering og tilpasning.
Dual USB-C®: Fleksibel portplassering for en ryddig oppsett og gir brukerne muligheten til å bytte raskt mellom to PC-er.
Ergonomisk design: Tre tastaturvinkler for komfort og kontroll.
Bærbar beskyttelse: Innovativt tastaturdeksel gir beskyttelse på farten.

KOMPAKT OG KAMPKLAR
Gjør deg klar for kamp med ROG Falchion Ace-tastaturet. Dette kompakte 65% gaming-tastaturet har et interaktivt berøringspanel og et innovativt toveis tastaturdeksel, og har forsmurte ROG NX-mekaniske brytere, ROG-stabilisatorer og holdbare ROG PBT doubleshot-tastekapper for jevne og presise tastetrykk. To USB-C®-porter på hver side av tastaturet gir en ryddig og fleksibel oppsett, mens tre tastaturvinkler sikrer behagelig gaming.

ROG NX MEKANISKE BRYTERE
ROG-eksklusive gaming-brytere - Tilpasset for gode tastefølelse og konsistens med rask aktivering.
ROG NX Red Mechanical Switches gir en aktivering på 1,8 mm for rask inndata. En initial aktiveringskraft på 40gf hjelper til med å forhindre utilsiktede tastetrykk, og den øker til 55gf for perfekt tilbakeføring. Som et resultat er tastetrykkene øyeblikkelige og har en jevn og lineær følelse.

ROG PBT DOUBLSHOT-TASTEKAPPER
ROG PBT doubleshot-tastekapper gir en unik og førsteklasses følelse, samtidig som de er slitesterke og holdbare. Tastedesignet er optimalisert med midthøye tastekapper og en kortere stamme for å redusere tastevobling og gi en mer behagelig brukeropplevelse.

**ROG-SWITCH-STABILISATOR
**Sammenlignet med standard mekanismer for tastestabilisatorer, har Falchion Ace spesielt tilpassede, smurte switch-stabilisatorer som betydelig reduserer friksjonen og gir jevnere og mer stabile tastetrykk for lengre taster som mellomromstasten, Shift og Enter-tastene.

INTERAKTIVT BERØRINGSPANEL
Et innovativt berøringspanel på venstre side av Falchion Ace lar deg enkelt justere volumet eller opprette snarveier for å bytte mellom apper, eller kopiere og lime inn. Det kan også programmeres for bruk som en makroknapp for mer intuitive kontroller under gaming.

Produktinformasjon

Bakbelysning tastatur Ja - RGB
Overføringsteknologi Kablet
Tastatur oppsett Nordisk
Tastatur Størrelse 65%
Tilkoblinger 2 x USB-C
Tilstand Ny
Type bryter NX Red