ASUS GLADIUS II Origin Gaming Mouse ROG

12000 DPI, Aura sync,Kablet,6 Knapper

Varenummer: 172854
ASUS GLADIUS II Origin Gaming Mouse ROG 12000 DPI, Aura sync,Kablet,6 Knapper ASUS GLADIUS II Origin Gaming Mouse ROG 12000 DPI, Aura sync,Kablet,6 Knapper ASUS GLADIUS II Origin Gaming Mouse ROG 12000 DPI, Aura sync,Kablet,6 Knapper

ASUS GLADIUS II Origin Gaming Mouse ROG

12000 DPI, Aura sync,Kablet,6 Knapper

Varenummer: 172854
4712900863222
849,00
På lager

ASUS GLADIUS II Origin Gaming Mouse ROG

Gjør deg klar til å låse målet ditt og omfavne seieren med ROG Gladius II Origin optisk gamingmus, den tredje i Gladius-familien. Gladius II Origin har en avansert 12000 DPI optisk sensor for rask respons og presis kontroll, en ergonomisk høyrehendt design for å sikre at du holder deg komfortabel under lange spillesesjoner, og Aura Sync belysningsteknologi for å skinne lysere enn konkurrentene.

GAMING-GRADE OPTISK SENSOR
Hver slag er avgjørende. I hjertet av ROG Gladius II Origin er det en optisk sensor som gir deg nøyaktigheten og presisjonen som trengs for å ta ned motstanderne.

EKSKLUSIV PUSH-FIT SWITCH SOCKET DESIGN
ROG Gladius II Origin har det ROG-eksklusive push-fit switch socket designet som gjør det enkelt å bytte ut brytere for å variere klikkemotstanden. Muligheten til å erstatte slitte eller ødelagte brytere forlenger også levetiden til musen din.

AURA SYNC BELYSNING
ROG Gladius II Origin er designet for å dominere - og det ser slik ut med aggressive estetikk og ASUS Aura RGB-belysningsteknologi. Med seks tilpassbare forhåndsinnstilte lys-effekter og utrolig ytelse er Gladius II Origin klar for kamp!

PERFEKT SYNKRONISERING
Oppnå perfekt RGB-belysningssynkronisering på tvers av dine Aura Sync-kompatible produkter for å fullføre utseendet til din kampstasjon. Du kan synkronisere lys-effekter med spillhandlinger, musikk og mer!

AVTAGBAR KABEL
ROG Gladius II Origin har et avtakbart kabeldesign og leveres med to typer kabler og en ROG-pose, slik at du ikke trenger å pakke med kabelen når du vil flytte - bare la en være på pulten din og den andre i ROG-posen, ta av musen og kom deg i gang!

ROG ARMOURY
Den intuitive ROG Armoury-programvaren lar deg enkelt justere innstillinger for å passe din spillestil. Tilpass lys-effekter, juster ytelses- og overflatekalibreringsinnstillinger, programmer og tilordne knapper, opprett profiler og mer.

Produktinformasjon

Antall knapper 6
DPI 12000
Kabel lengde 2 meter
Overføringsteknologi Kablet
Tilkobling USB