Hvordan komme i gang med E-sport?

 

E-sport er i vinden som aldri før, og er noe som satses på over hele Norge. Foreninger, idrettslag, skoler og fritidsklubber ser på gaming og e-sport som en aktivitet som man ønsker tilby i sitt nærmiljø.

Men hvordan går man egentlig fram? Kjøper man bare en rekke Gaming PC-er og setter seg ned og begynner å spille? Det kan nok fungere fint for noen, men e-sport er en sport på lik linje med det meste annet av organisert sport. Det krever planlegging, innsats og gjennomføring. Det handler selvsagt mye om ambisjonsnivå til den enkelte aktør. Er det Telialigaen dere sikter dere inn på eller er målet rett og slett ESL? Uansett er det en del ting man bør tenke gjennom før man setter i gang med å starte sitt eget lag.
 

GamEra ønsker være med å fremme e-sport som aktivitet i Norge, og har både utstyr, kompetanse og ønske om å hjelpe til og være en ressursaktør innenfor e-sport i Norge.
 

Hva kan GamEra tilby:
 

Produkter – GamEra tilbyr det meste innen gaming; alt fra gjenbrukte Gaming PC-er som er bra for miljøet og budsjettet, til nye high-end skreddersydde Gaming PC-er som takler de tøffeste utfordringene og alt av tilbehør. Vi ønsker også å være en rådgiver som hjelper deg og din organisasjon slik at dere får riktig utstyr til riktig aktivitet. Til riktig pris. Ønsker du å ta en kikk på vårt utvalg av blant annet PC-er ser du her.
 

Ekspertise – GamEra har kunnskapsrike rådgivere med mange års erfaring fra bransjen. Vi har et utstrakt nettverk innen gamingindustrien, med samarbeid med de største produsentene, importørene og distributører. Dette gir unik innsikt i markedet om hvilke produkter som det lønner seg satse på. Og ikke. Ønsker du å vite mer om GamEra se her.
 

Samarbeid og kunnskap – GamEra har samarbeid med flere profesjonelle e-sportlag og aktører, og vi kan arrangere blant annet foredrag, opplæring og informasjonskvelder med alt fra trenere, mentaltrenere, utøvere og andre ressurspersoner innen e-sportmiljøet.

 

GamEra har allerede flere skoler, idrettslag og foreninger på kundelisten som ønsker få fart på e-sportsatsingen sin.
Ønsker du også fart på din satsing? Eller er du bare nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg og din organisasjon for å vite litt mer om hva dere tenker, hva slags ønsker dere eventuelt skulle ha og om det er noe vi kan gjøre for dere?

Kontakt oss

Ta kontakt med oss via skjema rett under, send oss en mail på bedrift@gamera.no eller ring oss for å ta en prat med en av våre bedriftsrådgivere på telefon på 33 45 03 00. Du kan også besøke oss på Nordre Kullerød 19 i Sandefjord.

 

GamEra jobber for flere utøvere. Flere lag. Og flere uforglemmelige øyeblikk!