DELTACO GAMING tastatur

USB, membranbrytere, oransje belysning

Varenummer: 172154
DELTACO GAMING tastatur USB, membranbrytere, oransje belysning DELTACO GAMING tastatur USB, membranbrytere, oransje belysning DELTACO GAMING tastatur USB, membranbrytere, oransje belysning DELTACO GAMING tastatur USB, membranbrytere, oransje belysning DELTACO GAMING tastatur USB, membranbrytere, oransje belysning

DELTACO GAMING tastatur

USB, membranbrytere, oransje belysning

Varenummer: 172154
7333048027962
349,00
På lager

DELTACO GAMING tastatur sort

Oransje belysning under tastene og sidepanelene, 25-tasters anti-ghosting, nordisk layout, svart/oransje

Ta gamingen din til et nytt nivå med dette opplyste anti-ghost tastaturet fra DELTACO GAMING. Dette tastaturet har vår oransje DELTACO GAMING-farge som bakgrunnsbelysning for tastene og sidepanelene. Belysningen kan settes til fast- eller "puste"-modus. Du kan også justere lysstyrken i fire forskjellige moduser.

For at du skal kunne spille lenge uten å slite på håndleddene, opprettet vi dette tastaturet med en ergonomisk S-form på tastene. Tastene er i et såkalt "floating cap design", noe som betyr at tastene er litt over tastaturets base. For å holde lenger enn mange andre spilltastaturer bruker vi membranbrytere som har litt lengre levetid enn mekaniske brytere. For å virkelig omfavne ekte hardcore-spillere har vi gitt tastaturet en 19-tasters anti-ghost og en 125Hz polling rate, gjør dette samspillet at du garantert får avgjort spillet under de siste viktigste millisekundene i kampen.

Basen på dette tastaturet har en børstet aluminiumplate for ekstra holdbarhet og ekte spillfølelse. På bunnen har du en base av slitesterk ABS-plast, og i hvert øverste hjørne nederst har du en fot med en gummistropp under for å holde tastaturet på plass under intensivt spill.

• Oransje belysning under tastene og på sidepanelene, bytt mellom fast- eller "pustemodus"
• Ergonomisk S-form
• Nordisk Layout
• Floating keycap design
• Membranbrytere
• 25-tasters anti-ghosting
• 125Hz polling rate
• 1,8m USB-kabel

Produktinformasjon

Bakbelysning tastatur Ja
Tastatur oppsett Nordisk
Tastatur Størrelse Full size
Type bryter Membran