OtterBox iPhone 12 / 13 Mini Defender

Robust, stativfunksjon, feste til belte

Varenummer: 174763
OtterBox iPhone 12 / 13 Mini Defender Robust, stativfunksjon, feste til belte OtterBox iPhone 12 / 13 Mini Defender Robust, stativfunksjon, feste til belte OtterBox iPhone 12 / 13 Mini Defender Robust, stativfunksjon, feste til belte

OtterBox iPhone 12 / 13 Mini Defender

Robust, stativfunksjon, feste til belte

Varenummer: 174763
840104274415
449,00
På lager

OtterBox iPhone 12 / 13 Mini Defender Deksel (sort)

 Defender Series-dekselet fra OtterBox høres ut som et utmerket valg for iPhone 13-eiere som leter etter robust beskyttelse. Med flerlagsbeskyttelse er det designet for å tåle utfordringene i hverdagen, enten det er på jobb, under eventyr, eller mens du leker med barna. Dets evne til å beskytte mot fall, smuss, og riper gjør det til et ideelt valg for de som ønsker å redusere bekymringene knyttet til å skade deres verdifulle enhet.

 

  • Skjermløs Design: Direkte tilgang til skjermen for skriving, trykking og sveiping er en praktisk funksjon som opprettholder brukervennligheten til telefonen.
  • Portdeksler: Beskyttelse mot skitt, støv og lo i kontakter og porter er viktig for å bevare telefonens funksjonalitet og levetid.
  • Kompatibilitet med Trådløs Lading: Selv om det ikke er kompatibelt med MagSafe-laderen, er det flott at dekselet støtter annen trådløs lading.
  • Nettverkskompatibilitet: Å være kompatibel med 5G, 4G og andre standardnettverk sikrer at dekselet ikke hindrer telefonens tilkoblingsmuligheter.

Produktinformasjon

Farge Sort
Modell iPhone 13 Mini
Passer til Apple iPhone 12 mini