13.03.2023

De beste spillene du kan spille med en spillkontroller på en iPad

Det er mange gode spill du kan spille på en iPad med en Xbox One-kontroller. Her er noen av de spillene vi synes er best:

 

  1. Grand Theft Auto: San AndreasRockstar Games' klassiske open-world-spill er tilgjengelig på iPad og støtter Xbox One-kontroller.

  2. Stardew Valley - Dette retro-stilagtige eventyrspillet er en hit blant iPad-spillere og støtter Xbox One-kontroller.

  3. Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm - Dette action-eventyrspillet er en av de mest imponerende spillene tilgjengelig på iPad og støtter Xbox One-kontroller.

  4. Asphalt 9: Legends Dette hurtigsporterspillet er en av de mest populære racing spillene tilgjengelig på iPad og støtter Xbox One-kontroller.

  5. Call of Duty Mobile - Dette gratis skytespillet gir deg muligheten til å kjempe i multispillermodus med en Xbox One-kontroller.

  6. MinecraftDette populære byggespillet gir deg muligheten til å utforske, skape og overleve i en blockbasert verden med en Xbox One-kontroller.

  7. PUBG Mobile - GRATIS Battle Royale-skytespill som er valgt av over 1 milliard spillere over hele verden. Ekstreme kamper i 10-minutters kamper, spill når som helst og hvor som helst!

 

Dette er bare noen få av de mange fantastiske spillene du kan spille på en iPad med en Xbox One-kontroller. Du vil finne en rekke andre alternativer i App Store på iPaden. Og mange av disse spillene fungerer også utmerket på en Apple iPhone. 

 

OBS! De spillene fungerer også med en playstation kontroller, du må ikke ha en kontroller fra Xbox.

12.02.2023